Levering

Vores firma vil tage verdens hurtigste forsendelse, herunder EMS, DHL. De fleste ordrer afsendes via International Express Mail Service og kommer normalt inden for 1 uge. Vi er en professionel online-forhandler og samarbejder med EMS langsigtet. Alle ordrer er forsikret for det fulde købsbeløb og kan spores på EMS Website.

Under normale omstændigheder, hvis du bestiller og betaler på samme dag, vil varerne blive afsendt den næste dag. I tilfælde af ferie kan de tilsvarende forsinkes. Levering af pakker kræver normalt 7-14 dage at komme til de ofte transporterede lande som f.eks. USA, Storbritannien, Tyskland og Frankrig. Andre lande har brug for 10-15 dage; fjerntliggende lande har brug for 15-25 dage.

  * Sørg for at du er hjemme, når pakker forventes at ankomme.

  * Alle pakker sendes i en anden boks.

  * Mens til grossistvirksomhed, kontakt os venligst! Gratis fragt og stor rabat kan tilbydes.

Returpolitik

Før du nyder nem udveksling og returpolitik, skal du kontakte os for forsendelsesadresse, inden du sender varerne tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ukorrekt, uvasket, med alle vedhæftede tags.

Bekræft venligst farven, størrelsen og stilen, når du bestiller i henhold til billeder, vi tilbyder. Efter at have modtaget vores produkter, hvis du ikke er tilfreds med farve eller størrelse, men ikke kvalitetsproblemer, er der mulighed for udveksling eller delvis refusion af købsbeløb. Retur fragt er på købers bekostning.

  * Med hensyn til kvalitetsproblemer eller forkert version, tag venligst billeder af varerne og send dem til os. Vi tager det fulde ansvar, hvis det drejer sig om kvalitetsproblemer.

  * Hvis du gerne vil bytte varer til en anden stil eller anmode om refusion, bedes du informere os om sporingsnummeret efter at varerne er afsendt tilbage. Når vi har modtaget din pakke, sender vi den vare, du bestiller eller refunderer din betaling.

  * Hvis du har spørgsmål om at returnere dine produkter, bedes du kontakte os!


Ingen retur eller udveksling under disse situationer:

  1) Vi accepterer ikke varer, der med ethvert kvalitetsproblem, der skyldes subjektiv opmærksomhed på defekte varer.

  2) Vi accepterer ikke returnering af noget element, der er blevet brugt, beskadiget, indgraveret eller ændret af tredjepart.

  3) Vi accepterer ikke varer, der er uautoriserede, pakket ukorrekt eller ukorrekt forsikret.

  Vi sætter pris på din forståelse.

Ordreafbestilling

Afbestilling af en ordre skal anmodes om, inden ordren er afsendt. Årsag til at vi behandler alle ordrer hurtigst muligt inden for 6-8 timer efter ordreplacering, så vi kan ikke altid annullere en ordre, når den er placeret. Din forståelse er værdsat. Afbestillingsanmodninger efter at ordren er afsendt behandles i overensstemmelse med vores returpolitik.

Venlig meddelelse

Hvis du ikke modtog dit sporingsnummer inden for 3 dage efter din bestilling, kan din e-mail-server muligvis have set det som spam. I så fald bedes du kontakte os for at få hjælp.